Resultats de la cerca frase exacta: 256

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. vi gris
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vi rosat, de color ataronjat grisenc, obtingut per l'aplicació del procediment de fabricació del vi blanc a raïms negres. [...]
2. vi d'arròs
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda alcohòlica obtinguda per fermentació de l'arròs. [...]
3. vi de cereal xinès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda alcohòlica tradicional de la Xina, de gust suau i dolç, que s'obté de la fermentació d'un cereal, generalment arròs, melca, mill o blat. [...]
4. vi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda natural que s'obté de la fermentació alcohòlica total o parcial de most de raïm sa i madur. [...]
5. vi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
6. vi aromatitzat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
7. vi blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
8. vi claret
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
9. vi cuit
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
10. vi dolç
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  1 / 26 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>